Elektrische installatie

Installatie

Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen is het van groot belang dat uw zekeringkast naar behoren werkt. Kies daarom altijd voor een zekeringkast die past bij uw stroomverbruik en laat deze regelmatig onderhouden. Wij staan tot uw dienst voor een zekeringkast die u wilt laten aansluiten, uitbreiden of vervangen.

Aansluiten

Het aansluiten van een zekeringkast kunt u het beste overlaten aan een ervaren elektricien. Er zijn namelijk veel soorten zekeringkasten verkrijgbaar. De verschillen zitten hem onder andere in de afmeting van de zekeringkast en het merk. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen zekeringkasten met een één fase aansluiting of een drie fasen aansluiting. Ten slotte wordt er gekeken naar de hoeveelheid stopcontacten en lichtpunten in uw woning of bedrijfspand.

Uitbreiden

Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden en beschikt uw woning of bedrijfspand al over een goede zekeringkast? Dan kunt u er het beste voor kiezen om uw zekeringkast uit te laten breiden. Dit is vooral raadzaam als u apparaten aanschaft die extra stroom verbruiken.

Vervangen

Bent u verhuisd en komt u tot de ontdekking dat uw nieuwe woning nog over een oude zekeringkast beschikt? Hiermee worden kortsluiting en overbelasting voorkomen. Wij kunnen u helpen graag met het vervangen van een oude zekeringkast.

Werken met elektriciteit is gevaarlijk, laat dit daarom altijd over aan een erkend installateur. Deze weet precies hoe een zekeringkast in elkaar zit en kan hem veilig voor u vervangen. Wilt u toch zelf aan de slag gaan? Let er dan wel op dat u een verzegelde kasten nooit zelf open mag maken. Laat dit altijd over aan een erkend installateur.

Videofonie

Diverse videofonie beschikbaar Bticino, Fermax, …

Verlichting

Waar verlichting in een woning vaak voor sfeer zorgt, dient het in een bedrijfspand juist praktisch te zijn. U kunt er voor kiezen om zelf uw (extra) verlichting aan te leggen. Hier komen echter wel risico’s bij kijken. Werken met elektriciteit is namelijk gevaarlijk en als u hier geen ervaring mee heeft kunt u uzelf erg bezeren. Voor een elektricien is het aanleggen van verlichting een dagelijkse klus. Kies voor uw eigen veiligheid en schakel voor het aanleggen van zowel binnen- als buitenverlichting ons in.

Het is niet alleen veiliger om uw verlichting door een ervaren elektricien aan te laten leggen. Ikzelf of onze partners helpen u ook graag met het opstellen van een lichtplan. In dit plan worden alle lichtpunten en stopcontacten die (nieuw) in uw woning of bedrijfspand geplaatst moeten worden meegenomen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Binnen-Buiten

Verlichting is in vele soorten en formaten verkrijgbaar. U hoeft maar naar een meubelzaak te gaan en u heeft de keuze uit een ruim assortiment. Een stekker in het stopcontact steken en de lamp inschakelen kan iedereen tegenwoordig. Het compleet aanleggen van nieuwe bedrading en stopcontacten is echter een ander verhaal. Als u nieuwe binnenverlichting wilt laten aanleggen kunt u het beste ons inschakelen.

Vooral bij binnenverlichting is het van groot belang dat alles netjes afgewerkt wordt. Van het wegwerken van bedrading tot het plaatsen van modieuze stopcontacten, een elektricien kan het allemaal voor u doen.

Er is veel mogelijk op het gebied van verlichting. Denk aan verlichting die u met één druk op de knop kunt bedienen, sfeerverlichting of verlichting met een dimfunctie. Kies per ruimte in en rond uw woning of bedrijfspand voor de geschikte soort verlichting. Heeft u geen idee welk type verlichting in een bepaalde ruimte past? Laat u dan door ons adviseren.

Domotica

Comfortabel, veilig en energiezuinig wonen: dat zijn in een notendop de voordelen van domotica. Een domotica-installatie integreert alle technieken in huis in één systeem. Zo stem je je volledige woning in een handomdraai af op jouw wensen. Waar en wanneer je maar wil. Van de bekende alles-uitfunctie tot automatische zonwering en voorgeprogrammeerde sfeerverlichting. Alles kan!

Automatisering

Domotica is een ander woord voor huis- of gebouwautomatisering (home automation).  Klinkt ingewikkeld? De bedoeling is nochtans eenvoudig: jouw leven zo aangenaam mogelijk maken. Hoe? Door alle technische voorzieningen in huis met elkaar te verbinden.

Doe het zelf

Wist u , dat u zelf reeds tal van zaken kan uitvoeren bij de installatie? Zo bespaart u reeds veel op de werkuren. Aarzel daarom niet om ons te contacteren voor vrijblijvende info.

Comfort

Domotica maakt het leven makkelijker. Enkele voorbeelden:

  • Scenario’s: deze kan je via het systeem voorprogrammeren. Kijk je graag gezellig tv? Dan kan je instellen dat met één druk op de knop de tv aanspringt, de verlichting in de woonkamer gedimd wordt én de rolluiken naar beneden gaan.  Je kan talloze scenario’s creëren, aanpassen en al dan niet automatisch laten uitvoeren.
  • Bediening vanop afstand: dankzij domotica hoef je nooit meer uit je zetel. De ledverlichting dimmen of extra romantisch afstellen? Of het volume van de muziekinstallatie bijstellen? Dat doe je met je smartphone of tablet.
  • Alles-in-één: geen waaier aan verschillende knoppen en schakelaars aan de muur, maar één scherm dat dient voor verlichting, tv en geluid, videofonie, verwarming …
Works with the Google Assistant

Werken met elektriciteit is gevaarlijk, laat dit daarom altijd over aan een erkend installateur. Deze weet precies hoe een zekeringkast in elkaar zit en kan hem veilig voor u vervangen. Wilt u toch zelf aan de slag gaan? Let er dan wel op dat u een verzegelde kasten nooit zelf open mag maken. Laat dit altijd over aan een erkend installateur.

Schuiven naar boven
WhatsApp chat