bel ons +32 56 19 17 72

Installatie

Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor die van anderen is het van groot belang dat uw zekeringkast naar behoren werkt. Kies daarom altijd voor een zekeringkast die past bij uw stroomverbruik en laat deze regelmatig onderhouden. Wij staan tot uw dienst voor een zekeringkast die u wilt laten aansluiten, uitbreiden of vervangen.

Aansluiten

Het aansluiten van een zekeringkast kunt u het beste overlaten aan een ervaren elektricien. Er zijn namelijk veel soorten zekeringkasten verkrijgbaar. De verschillen zitten hem onder andere in de afmeting van de zekeringkast en het merk. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen zekeringkasten met een één fase aansluiting of een drie fasen aansluiting. Ten slotte wordt er gekeken naar de hoeveelheid stopcontacten en lichtpunten in uw woning of bedrijfspand.

Uitbreiden

Wilt u uw stroomvoorzieningen uitbreiden en beschikt uw woning of bedrijfspand al over een goede zekeringkast? Dan kunt u er het beste voor kiezen om uw zekeringkast uit te laten breiden. Dit is vooral raadzaam als u apparaten aanschaft die extra stroom verbruiken.

Vervangen

Bent u verhuisd en komt u tot de ontdekking dat uw nieuwe woning nog over een oude zekeringkast beschikt? Hiermee worden kortsluiting en overbelasting voorkomen. Wij kunnen u helpen graag met het vervangen van een oude zekeringkast.

Werken met elektriciteit is gevaarlijk, laat dit daarom altijd over aan een erkend installateur. Deze weet precies hoe een zekeringkast in elkaar zit en kan hem veilig voor u vervangen. Wilt u toch zelf aan de slag gaan? Let er dan wel op dat u een verzegelde kasten nooit zelf open mag maken. Laat dit altijd over aan een erkend installateur.

Videofonie

Diverse videofonie beschikbaar Fermax, Bticino, …

Schuiven naar boven
WhatsApp chat