bel ons +32 56 19 17 72

Sauna

Sauna in al zijn vormen

De sauna, sinds eeuwen gekend en geprezen in Finland, is een vaste waarde geworden in ons hedendaags leefpatroon. Het is een natuurlijk middel om ons te bevrijden van de spanningen van het hedendaagse leven. Onze sauna voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Van ontwerp tot uitvoering wordt niets aan het toeval overgelaten. De degelijke oven, de aangepaste regelapparatuur, de veiligheid, het luchtcirculatiesysteem, de beste houtsoorten.

Warmte is een bekend middel tegen pijn, spanningen en stijfheid. Sauna wordt hierdoor zowel mentaal als fysiek als zeer ontspannend ervaren. Detoxicatie en ontspanning resulteren in een betere levenskwaliteit.

Irefit, de IR-sauna in een zitbank

De positieve werking van infraroodwarmte kan met de IRefit op ieder moment in elke ruimte worden ervaren. De stoel kan met of zonder kleding worden gebruikt. Voorverwarmen is niet nodig. U voelt onmiddellijk de weldadige werking.

IRefit® is ontworpen voor zorg- en revalidatiecentra, wellness en particulier gebruik. De stoel wordt gebruikt voor verschillende klachten en voor het algemeen welbevinden.

De ergonomische rugleuning past zich moeiteloos aan elke rug aan, houdt het bovenlichaam recht en ondersteunt de onderrug optimaal.

Schuiven naar boven
WhatsApp chat