bel ons +32 56 19 17 72

Verlichting

Waar verlichting in een woning vaak voor sfeer zorgt, dient het in een bedrijfspand juist praktisch te zijn. U kunt er voor kiezen om zelf uw (extra) verlichting aan te leggen. Hier komen echter wel risico’s bij kijken. Werken met elektriciteit is namelijk gevaarlijk en als u hier geen ervaring mee heeft kunt u uzelf erg bezeren. Voor een elektricien is het aanleggen van verlichting een dagelijkse klus. Kies voor uw eigen veiligheid en schakel voor het aanleggen van zowel binnen- als buitenverlichting ons in.

Het is niet alleen veiliger om uw verlichting door een ervaren elektricien aan te laten leggen. Ikzelf of onze partners helpen u ook graag met het opstellen van een lichtplan. In dit plan worden alle lichtpunten en stopcontacten die (nieuw) in uw woning of bedrijfspand geplaatst moeten worden meegenomen. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Binnen-Buiten

Verlichting is in vele soorten en formaten verkrijgbaar. U hoeft maar naar een meubelzaak te gaan en u heeft de keuze uit een ruim assortiment. Een stekker in het stopcontact steken en de lamp inschakelen kan iedereen tegenwoordig. Het compleet aanleggen van nieuwe bedrading en stopcontacten is echter een ander verhaal. Als u nieuwe binnenverlichting wilt laten aanleggen kunt u het beste ons inschakelen.

Vooral bij binnenverlichting is het van groot belang dat alles netjes afgewerkt wordt. Van het wegwerken van bedrading tot het plaatsen van modieuze stopcontacten, een elektricien kan het allemaal voor u doen.

Er is veel mogelijk op het gebied van verlichting. Denk aan verlichting die u met één druk op de knop kunt bedienen, sfeerverlichting of verlichting met een dimfunctie. Kies per ruimte in en rond uw woning of bedrijfspand voor de geschikte soort verlichting. Heeft u geen idee welk type verlichting in een bepaalde ruimte past? Laat u dan door ons adviseren.

back, Elektrische installaties

Schuiven naar boven
WhatsApp chat