bel ons +32 56 19 17 72

Domotica

Comfortabel, veilig en energiezuinig wonen: dat zijn in een notendop de voordelen van domotica. Een domotica-installatie integreert alle technieken in huis in één systeem. Zo stem je je volledige woning in een handomdraai af op jouw wensen. Waar en wanneer je maar wil. Van de bekende alles-uitfunctie tot automatische zonwering en voorgeprogrammeerde sfeerverlichting. Alles kan!

Automatisering

Domotica is een ander woord voor huis- of gebouwautomatisering (home automation).  Klinkt ingewikkeld? De bedoeling is nochtans eenvoudig: jouw leven zo aangenaam mogelijk maken. Hoe? Door alle technische voorzieningen in huis met elkaar te verbinden.

Doe het zelf

Wist u , dat u zelf reeds tal van zaken kan uitvoeren bij de installatie? Zo bespaart u reeds veel op de werkuren. Aarzel daarom niet om ons te contacteren voor vrijblijvende info.

Comfort

Domotica maakt het leven makkelijker. Enkele voorbeelden:

  • Scenario’s: deze kan je via het systeem voorprogrammeren. Kijk je graag gezellig tv? Dan kan je instellen dat met één druk op de knop de tv aanspringt, de verlichting in de woonkamer gedimd wordt én de rolluiken naar beneden gaan.  Je kan talloze scenario’s creëren, aanpassen en al dan niet automatisch laten uitvoeren.
  • Bediening vanop afstand: dankzij domotica hoef je nooit meer uit je zetel. De ledverlichting dimmen of extra romantisch afstellen? Of het volume van de muziekinstallatie bijstellen? Dat doe je met je smartphone of tablet.
  • Alles-in-één: geen waaier aan verschillende knoppen en schakelaars aan de muur, maar één scherm dat dient voor verlichting, tv en geluid, videofonie, verwarming …
Works with the Google Assistant

back, Elektrische installatie

Schuiven naar boven
WhatsApp chat