bel ons +32 56 19 17 72

Spa

Oasis

oasis s 5700

De Oasis serie S biedt een zeer complete spa voor een scherpe prijs. Deze range heeft verschillende modellen variërend van een 3-persoons tot een 8-persoons spa. Waarbij iedere zit- of ligplek zijn eigen massage geeft. De oasis S serie is standaard voorzien van een Ozone en mixing chamber desinfectiesysteem en een papieren filtratie systeem met 2 filters. De kuip van de spa is goed geïsoleerd met een 25 mm schuimlaag. Deze houdt de warmte vast in uw spa en de onderdelen blijven goed bereikbaar voor eventueel onderhoud. Extra’s zoals verschillende LED verlichting en Aromatherapie zijn standaard aanwezig. Upgrade met stereosysteem, warmtepomp aansluiting extra isolatie zijn mogelijk.

Daydream

Daydream spa

De Daydream serie biedt een luxere spa, voorzien van Gecko besturingssysteem en een kleurendisplay. De Daydream serie is zuiniger in het energieverbruik dankzij de Gecko circulatiepomp en beschikt over betere isolatie, waardoor hij in verbruikskosten lager is. Al deze modellen beschikken over waterlijn LED verlichting, een groot onderwater licht, verlichte waterval en verlichte bedieningsknoppen. Deze kleuren zijn aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Ook beschikt deze serie spa’s over aromatherapie, waardoor u heerlijk kunt ontspannen met uw favoriete geur. Optioneel kunt u een touchscreen display, stereosysteem, wifi module (waarmee u uw spa met uw telefoon kunt bedienen), warmtepomp aansluiting en extra isolatie aan deze spa toevoegen.

Zwemspa

Swimspa

Ervaar de kracht van water.

Een Zwemspa biedt u de mogelijkheid om door middel van tegenstroom eindeloos door te zwemmen, het hele jaar door. Doordat de afmetingen beperkt zijn en de Zwemspa’s uitstekend geïsoleerd zijn, zijn ze bijna overal te plaatsen en ook in de winter goed te verwarmen. Wij bieden Zwemspas met en zonder (afzonderlijk) spa gedeelte voor zowel de beginnende als professionele zwemmer.

Filtratie is een belangrijk onderdeel van het wateronderhoud. Daarom gebruiken wij een dubbel filtersysteem in combinatie met een aparte circulatiepomp.

Schuiven naar boven
WhatsApp chat