bel ons +32 56 19 17 72

Zwembad

De Visschere zwembaden brengt uw droom dichterbij

Zwemmen in uw eigen tuin of huis. Voor velen lijkt het slechts een verre droom. De Visschere zwembaden kan die droom toch uit laten komen. Heeft u de ruimte voor een (klein) zwembad? Dan hebben wij een passende oplossing.

zwembadwater
info over de veel gebruikte waarden

Specialist in privé-zwembaden

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en aanleggen van alle typen privé-zwembaden. Onze activiteiten bestaan uit: zelfbouwzwembaden, zwembadrenovatie, bouwkundig zwembaden, zwembadaccessoires, zwembadbekleding (folie, polyester-vinylester, mozaïek-tegels, ecofinish aquaBRIGHT), zwembadverwarming, zwembadonderhoud en alles rond uw zwembad.

schematische voorstelling technieken
een goede techniek is onontbeerlijk

Een technisch hoogstandje

Mogelijks had u het niet verwacht maar er komt heel veel techniek kijken bij het bouwen en onderhouden van een zwembad. En dat is exact de kracht van onze service. Wij zorgen ervoor dat u onbezorgd van uw zwembad kan genieten, zonder u druk te maken over de techniek.

Door de jarenlange ervaring is onze kennis op het gebied van zwembaden zeer groot. Ook de technische installatie van een zwembad wordt dan ook door onze eigen mensen uitgevoerd.

Verwacht van KDV altijd een eerlijk en helder advies. Dat geldt voor de zwembaden die wij geheel in eigen beheer bouwen, maar zeker ook voor de zogenaamde zelfbouwzwembaden en levering van technische componenten.

Uw zwemplezier hangt af van onze expertise.

Zwembadafdekkingen

Zoutelectrolyse
variabele snelheidspomp
Aquabright ecofinish
Schuiven naar boven
WhatsApp chat