bel ons +32 56 19 17 72

Zwembadafdekkingen

Een goede zwembadafdekking is zowel in de zomer als de winter geen overbodige luxe. In de zomer zorgt een afdekking onder meer voor het op temperatuur en schoon houden van het water.
Een goed afgedekt zwembad in de winter voorkomt dat u in het voorjaar eerst een grote schoonmaak moet houden voordat u weer lekker kunt zwemmen.

Zo hebben we de klassieke noppenfolie op rol, maar niets evenaard de veiligheidsafdekkingen.

Zwembadafdekking bevordert veiligheid

Met een veiligheidsafdekking voorkomt u dat in een onbewaakt moment kinderen of (huis)dieren in het zwembad vallen. Bij De Visschere kunt u eveneens terecht voor lamellenafdekking (ook wel zwembad rolluik genoemd) en een oprolinrichting.

Zwembadrolluik

ISOLEERT

BESCHERMT

VERWARMT

80% van de afkoeling van het zwembadwater gebeurt door verdamping. Met een afdekking van Pool Cover Systems controleert u het warmteverlies en bespaart u aanzienlijk op uw energiefactuur.

Onze 75mm lamellen hebben een draagvermogen van 7.8kg/m², waardoor de afdekking functioneert als extra bescherming voor uw kinderen. Bovendien beschermen ze tegen vuil en verlagen ze het gebruik van chemicaliën.

Dankzij de transparante bovenlaag en de zwarte onderlaag van onze ‘SOLAR’ lamellen, zorgen ze voor een grote warmteafgifte naar het water, tot wel 4 graden per dag!

Hieronder vindt u onze mogelijke op- en inbouwvormen

Coverseal

Coverseal afdekking

terug naar zwembad

Schuiven naar boven
WhatsApp chat